Rólam


 

    Rimaszombatban 1978. szeptember 20-án születtem, Szlovákiában. Szülőfalum, Runya, a hajdani Gömör vármegyéhez tartozó település, ma a Rimaszombati járás része.

    Családom négytagú. Édesapám gépkocsivezető a helyi szövetkezetben, édesanyám pedig a községi hivatalban könyvelő. Hugom a Kassai Műszaki Egyetem negyedéves hallgatója.

    Tanulmányaimat a Hanvai Magyar Tannyelvű Alapiskolában 1985-ben kezdtem, majd 1989-től a felső tagozatot Rimaszécsen folytattam. Szabadidőmben gyakran szavalóversenyeken és színházi előadásokban szerepeltem, de sakkpárbajokban is gyakran részt vettem. A sportok közül a kosárlabdát részesítettem előnyben. Alapiskolai tanulmányaimat 1993 ban sikeresen befejeztem.

    Mivel már ekkor is érdekelt a pedagógusi szakma a Losonci Pedagógiai és Szociális Akadémián folytattam tanulmányaimat, ahol mint óvónő és nevelőnő 1997-ben érettségiztem.

    Ezt követően a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Pedagógiai karának a hallgatója voltam, melyet mint magyar tannyelvű alapiskola alsótagozatos tanítónője végeztem. Szakdolgozatom matematikából írtam "Motivációs feladatok matematikából az alapiskola alsó tagozatán" címmel. Egyetemi éveim alatt többször segédkeztem egyházi táborok szervezésében.

    Hivatalos szakmai pályafutásom 2001 őszén kezdtem. A Baracai Magyar Tannyelvű Alapiskola első és harmadik évfolyamának osztályfőnöke és tanítónője lettem.

    Kedvenc időtöltéseim közé tartozik minden, ami a képzőművészettel kapcsolatos. Csodálója és védője vagyok a természetnek, főleg az állatvilágnak.

Rólam
Curriculum Vitae
Fotók
Vendégkönyv
Email

A honlap Microsoft Internet Explorer böngészőre lett optimalizálva.